Mag ik even van je tijd ?

Mag ik met dit kort blogbericht even van je tijd voor iets speciaals ?

In oktober 2020 nam ik jullie voor het eerst mee op daguitstap, meer bepaald naar Juzcar, Setenil de las Bodegas en Ronda in Spanje. Diezelfde maand opende ik ook mijn rubriek “Boekenpraat” met het artikel ‘Hoe schrijf je een thriller?.

Ondertussen volgden jullie mij al bij heel wat dag- en meerdaagse uitstappen, en gaf ik jullie mijn mening over de boeken die ik las (waarbij ik jullie trouwens wil bedanken voor de vele leuke reacties die ik op al mijn schrijfsels mocht ontvangen ! 🤩)

Benieuwd

Ik ben nu dus ongeveer twee jaar aan het bloggen en geniet enorm van het schrijven.

Maar eigenlijk ben ik wel heel benieuwd naar wat jullie echt van nickysleefenbeleefblog vinden. Vinden jullie het leuke lectuur ? Waar ligt jullie voorkeur ? Hebben jullie suggesties of nuttige opmerkingen ?

Met onderstaande KORTE vragenlijst kunnen jullie je mening kwijt. Ik zou het HEEL erg op prijs stellen als jullie er enkele minuten voor zouden willen uittrekken en me nuttige feedback zouden willen geven. Het duurt ECHT niet lang, beloofd ! 😇

Klik hieronder gewoon op de START button om de vragen te beantwoorden …

Hartelijk dank voor de moeite!  En ik ga jullie mening zeker meenemen in mijn toekomstige schrijfsels !! 👍

Tenslotte wil ook ik jullie natuurlijk nog mijn allerbeste wensen voor 2022 overmaken. Maak er een leuk jaar van. En blijf zeker mijn belevenissen volgen, ik heb nog héél veel plannen ! 😉

PS : natuurlijk kan je zoals steeds ook hieronder je mening kwijt !!!

Tik HIER om naar de Homepagina terug te gaan.

2 gedachten over “Mag ik even van je tijd ?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.